Vårens visninger

Klikk på plakaten for omtale

Klikk på bildet  for å laste ned Flyeren

2-sidig liggende A5-format.

Klikk på bildet for å laste ned     Plakaten
1-sidig stående A3-format

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Medieomtaler
Forslagskassen
Her kan du legge inn ønsker om film vi bør vurdere å vise.

Alle grenene på nettsiden er nå i drift og skal fungere. Hvis dere finner noen feil så meld fra til webredaktøren. Husk å kopiere inn nettadressen til siden med feil.
Bruk lenkene her for å navigere til andre grener.
ArkivFler aktiviteterOm oss
Temaer

Velkommen til Drammen Filmklubb

Drammen Filmklubb er åpen for alle; alle som går på kino og som liker film. Du kan komme for å se en bestemt film som ved en vanlig kinovisning, eller for å bli kjent med andre filmentusiaster. Vi viser omtrent 40 filmer hvert år på KinoCity og Union Scene. Det er et variert program, med både nye og gamle filmer innenfor alle genre og landegrenser.

Felles for filmene er kvaliteten.

Filmklubbens liste over viste filmer finner du på

Vi har lagt ut en liste med alle filmene vi har vist i Filmklubben. Du er hjertelig velkommen til å bla i listen. Klikk på ikonet ovenfor til høyre.
Du kan bla i listen på ulike måter; Alfabetisk på tittel, 10-år, release-år, osv.
Målet er at listen skal inneholde alle filmene vi har vist fra starten av Drammen Filmklubb i 2008.

Samfunnsbevissthet er hovedtema for høsten 2019
Se hele programmet -- Les våre nyhetsbrev
Visninger på KinoCity starter kl 21:00 og på Union Scene starter kl 20:00. Endringer kan forekomme, se dagens program nedenfor her.

Dekalogen x2: Kjærlighet og mord
US 12.11 kl 20 15 år